İŞ GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLERİNİN ÇALIŞMA YAŞAMINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Aralık 2006

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu tarafından; İşçi sağlığı ve iş güvenliği alanında çalışan Üyelerin konu ile ilgili mesleki ve bilimsel çalışmalarına katkıda bulunmak ve Üyeleri son yasal düzenlemelerle ilgili bilgilendirmek amacı ile 23 Aralık 2006 tarihinde 'İş Güvenliği Mühendislerinin Çalışma Yaşamındaki Yeri ve Önemi' konulu panel düzenlendi.

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu tarafından; İşçi sağlığı ve iş güvenliği alanında çalışan Üyelerin konu ile ilgili mesleki ve bilimsel çalışmalarına katkıda bulunmak ve Üyeleri son yasal düzenlemelerle ilgili bilgilendirmek amacı ile 23 Aralık 2006 tarihinde ‘İş Güvenliği Mühendislerinin Çalışma Yaşamındaki Yeri ve Önemi‘ konulu panel düzenlendi. Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi B.Birol Özdemir‘in  yöneticiliğini yaptığı panele Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu Üyesi Bilgin CANDEMİR, Elektrik Mühendisleri Odası`ndan Hasret GENÇ, İnşaat Mühendisleri Odası`ndan Ergin Korkmaz konuşmacı olarak katıldı. Panelin ikinci bölümünde dinleyicilerin katılımıyla panelistlere konu ile ilgili sorular yönetildi.  Panelimize 36 üyemiz katıldı.