İKİ BİN YEDİ YÜZ ÜYEMİZİ İŞ YERİNDE ZİYARET ETTİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Eylül 2017

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Üye İlişkileri Birimi birlikte üretme, birlikte yönetme anlayışıyla devam ettiği yolda üyeleriyle Oda ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yaptığı üye ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Oda-Üye arasındaki iletişimi güçlendirmek için meslektaşlarını çalışma alanlarında ziyaret ederek meslek, sektör ve iş hayatına yönelik bakış açılarının gelişmesine katkıda bulunuyor. Kasım ayından bugüne toplamda 2.700 üyeyi ziyaret eden Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, ‘’Etkin Üye, Güçlü Oda’’ ilkesiyle üyelerinin Oda faaliyetleri hakkındaki görüşleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını önümüzdeki dönemde sürdürmeye devam edecek.

Hedefimiz Daha Fazla Üye İle Buluşmak

MMO İstanbul Şube Üye İlişkileri Birimi Sorumlusu Ebru Elif Şirin, üyeleri işyerinde ziyaret ederek Oda hakkında fikir, talep ve önerilerini dinlemenin önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ‘’Meslektaşlarımızla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek çalışma ortamlarına ve beklentilerine daha yakından tanık olma fırsatı da bulmuş oluyoruz. Kasım ayından bu yana toplamda 2.700 üyemizi işyerinde ziyaret etti. Ziyaretlerimiz sonrasında meslektaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Birlikte üretme, birlikte yönetme anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bu dönemde üyelerimizin Oda faaliyetleri hakkındaki görüşleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı geliştirmeyi amaçlıyoruz.’’

Üyelerimizi İşyerlerinde Neden Ziyaret Ediyoruz?

» Üye ziyaretleri ile meslektaşlarımızın Oda’dan taleplerini ve isteklerini önümüzdeki dönemde hayata geçirmek için adımlar atıyoruz.

» Mühendislerimizin meslekleri ile ilgili hak ve kazanımları hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz.

» Meslektaşlarımızın sektör, meslek ve iş hayatına yönelik bakış açılarının gelişmesine katkıda bulunuyoruz.