IV. İSİG İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ YEREL SEMPOZYUMU BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Kasım 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak bu sene dördüncüsünü düzenleyeceğimiz İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği Yerel Sempozyumu‘nda, işçi sağlığı ve iş güvenliği alanında yaşananların, çalışma şartlarının, işçi direnişlerinin değerlendirilmesinin yanı sıra teknik ve hukuki süreçlerde karşılaşılan sorunlara çözüm önerilerinin oluşturulması amaçlanmaktadır.

Kamu kurumu niteliğinde bir meslek odası olmanın sorumluluk ve bilinciyle, ülkemizde kanayan bir yara olan işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda geliştirici ve iyileştirici çalışmalarda bulunmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Mega Proje olarak adlandırılan ve çalışma şartları kölelik sistemine dönen şantiyeleri, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu‘nun eksikliklerini ve ertelemeleri, İSİG alanında saha uygulamalarının sorunlarını ve tüm çalışma yaşamını sempozyum boyunca değerlendireceğiz.

30 Kasım - 1 Aralık 2018 tarihlerinde Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘nde yapılacak olan sempozyuma- mühendis, mimar ve şehir plancılarının, öğrenci arkadaşlarımızın, işçilerin, iş güvenliği uzmanlarının, iş yeri hekimlerinin, iş yeri hemşirelerinin ve tüm İSİG emekçilerinin katılım sağlamasını ve bu alandaki sorunları hep beraber tespit ederek çözüm önerileri oluşturmayı umuyoruz.

Sempozyum programına göz atmak için lütfen bağlantıya tıklayın: