MAKİNA BÜLTEN ARALIK 2018 SAYISI YAYINDA!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Aralık 2018

İçeriğini bilim, teknik ve mühendislik konularıyla zenginleştirdiğimiz Makina Bülten, Aralık 2018 sayısıyla yayında!

Makina Bülten’in Aralık sayısında, güneş enerjisinin 10 kW çatı uygulamaları ile yaratabileceği değişimleri aktardığımız yazı dizisinin ikinci bölümünü, 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Yerel Öğrenci Kurultayı’nın detaylarını, Ar-GE ile ilgili uzmanlarımızın görüşlerini ve eğitim için yeni bir keşif sahası olan sanal gerçeklik değerlendirmesini okuyabilirsiniz.

Bu sayımızda ayrıca, Odamızla ilgili güncel haberlere, Aralık ayı etkinlik takvimi detaylarına ve sizler için derlediğimiz aylık bilim-kültür konularına ulaşabilirsiniz.
Keyifli okumalar dileriz.