MAKİNA BÜLTEN KASIM SAYISI ÇIKTI!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Kasım 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin aylık olarak yayımladığı Makina Bülten’in Kasım sayısı çıktı.

Bülten'i indirmek için lütfen tıklayınız.

Kasım bültenimizin içeriğinde MMO İstanbul Şube ve temsilciliklerimizin gerçekleştirdiği eğitim, seminer, söyleşi ve sosyal etkinliklerin yanı sıra üyelerimizin mesleki yeterliliklerinin gelişmesi için özel haber ve konusunda uzman kişilerle röportajlar var.

Nano Teknoloji ve Lojistik Yönetiminde Robotlar konusunun mühendislik mesleği ve sektör açısından derinlemesine değerlendirildiği bültende gelecek ayın etkinliklerini de bir arada görebileceksiniz.

Keyifli okumalar dileriz.