MAKİNA BÜLTEN’İN 2019 YILI İLK SAYISI YAYINDA!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Ocak 2019

İçeriğini bilim, teknik ve mühendislik konularıyla zenginleştirdiğimiz Makina Bülten, Ocak 2019 sayısıyla yayında!

Bu sayımızda, Şubemizin 2018 yılı çalışmalarını ve 2019 hedeflerini görebilir, Perpa Ticaret Merkezi’nde düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili detaylı bilgi alabilir, uzmanlarımızın küresel ısınma ile ilgili görüşlerini bulabilir ve makina öğrenimi, yeni gelişen meslek alanları ve havacılık sektöründe endüstri 4.0 konulu yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Bu sayımızda ayrıca, Odamızla ilgili güncel haberlere, ocak ayı etkinlik takvimi detaylarına ve sizler için derlediğimiz aylık bilim-kültür konularına ulaşabilirsiniz.

Hepinize keyifli okumalar ve mutlu bir yıl dileriz!