MAKİNA BÜLTEN’İN NİSAN 2018 SAYISI YAYINDA!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Nisan 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin aylık olarak yayımladığı Makina Bülten’in Nisan 2018 sayısı çıktı.
 

İndirmek için lütfen tıklayınız:
https://www.mmo.org.tr/sites/default/files/yayin_dosyalar/MMO_Istanbul_Sube_Bulteni_Nisan_2018_.pdf

Makina Bülten’de bu ay, yapay zekâ öğrenmesi, veri işleme, 3D yazıcı ile cam üretimi konuları ve mart ayındaki önemli bilimsel gelişmeleri sizler için derledik. Ayrıca uzmanlık alanlarımıza ilişkin olarak endüstriyel raf kontrolleri ile kule vinç kontrollerinin önemi üzerine konuştuk.

Bunların dışında ayrıca, iş hayatına yeni atılacak olan genç meslektaşlarımız için Ayber Gürler tarafından yazılan işe uyum sürecini, MMO İstanbul Şube’de başkanlık ve sekreterlik dahil çeşitli kurullarda yer almış olan Yavuz Bayülken röportajını ve geçtiğimiz ay düzenlediğimiz önemli etkinlikleri bu sayımızda bulabileceksiniz.

Keyifli okumalar dileriz.