MESLEKTE 30, 35. ONUR YILI ETKİNLİĞİMİZİ AVRUPA VE ANADOLU YAKASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Aralık 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Avrupa Yakası Meslekte 30, 35. Onur Yılı Etkinliği 5 Kasım’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Anadolu Yakası Meslekte 30, 35. Onur Yılı etkinliği ise 30 Kasım’da Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mühendislik Mesleğinde 30 ve 35. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliklerin konuşmasını MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu yaptı. Battal Kılıç yaptığı konuşmada, mühendislik mesleğinde 30 ve 35. yılını doldurmuş üyelerimizi kutlayarak, ‘’Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz’’ dedi.

Battal Kılıç’ın konuşmasından sonra söz alan Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim Tataroğlu ise Oda çalışmaları ve önümüzdeki dönem çalışma planı hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından meslekte 30 ve 35. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu ve Temsilcilik Yürütme Kurulu üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. MMO İstanbul Şubesi Avrupa ve Anadolu Yakası Meslekte 30 ve 35. Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.