MESLEKTE 5.,10.,15. VE 20. ONUR YILI ETKİNLİKLERİMİZ TAMAMLANDI!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Kasım 2018

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’ne bağlı ilçe temsilciliklerinin meslektaşları için düzenlediği Meslekte 5., 10., 15. ve 20. Onur Yılı Etkinlikleri yoğun ilgi ve katılım ile tamamlandı.

Kartal, Beylikdüzü, Bakırköy, Ümraniye, Kadıköy ve Şişli ilçe temsilciliklerinin mesleğinde 5., 10., 15. ve 20. yılını dolduran üyeler için organize ettiği etkinlikler 21 Eylül’de başlayıp, 26 Ekim’de sona erdi. Çok sayıda meslektaşın aileleriyle birlikte katıldığı etkinliklerin ilki 21 Eylül’de Kartal Temsilcilik tarafından Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde, ikincisi 1 Ekim’de Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde,  üçüncüsü 5 Ekim’de Kadıköy Temsilcilik tarafından Kozyatağı Kültür Merkezi’nde, dördüncüsü Şişli Temsilcilik tarafından 12 Ekim’de Perpa’da, beşincisi 18 Ekim’de Ümraniye Temsilcilik tarafından Dudullu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Binası’nda altıncısı ise Beylikdüzü Temsilcilik tarafından 26 Ekim’de Erol Günaydın Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanları tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından söz alan MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu etkinliğe katılan tüm üyelere teşekkür konuşmaları gerçekleştirdiler. MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, üyeleri selamlayarak başladığı etkinlik konuşmalarında, Oda’nın önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında bilgiler vererek; ‘’Bizler Oda’da birlikte üretmek ve birlikte yürütmek ilkesiyle hareket ediyoruz. Üyelerimizle ve meslektaşlarımızla bu tarz onurlandırıcı etkinliklerde bir araya gelmek bizler için çok değerli. Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Etkinliklerde Battal Kılıç’ın ardından söz alan MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu ise, mesleğinde 5. 10. 15 ve 20. yılını doldurmuş üyeleri kutlayarak etkinliğe katılan meslektaşlarını mühendislik mesleğinin gelişimi için başlatmış oldukları eğitim seferberliğine davet etti. Tataroğlu, eğimin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyeler için Oda’nın çok önemli bir yerde durduğunun altını çizerek, ‘’Amacımız Odamızı, üyelerimizle birlikte ülkemizin ve mesleğimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek. Ancak bu şekilde geleceğe iyi bir meslek odası bırakabiliriz’’ ifadelerini kullandı. Tataroğlu ayrıca Oda’nın 32. ve 33. Dönem’de neler yaptığını ve gelecek dönem projelerini sunumla katılımcılarla paylaştı.

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi.