Meslekte Onur Yılı Etkinliklerimiz Pandemi Koşullarına Uygun Şekilde Gerçekleştirilecek

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Aralık 2020

MMO İstanbul Şube Üye İlişkileri Birimi olarak; her yılın sonunda bir sonraki sene için üyelerimize yönelik yapacağımız etkinliklerin taslak bir çalışmasını yapıyoruz. Bunların arasında özel günler ve haftalar, mesleki günler gibi etkinlik planlamalarımız oluyor. Fakat aralarında, organizasyonu bizi en çok heyecanlandıran etkinliğin Meslekte Onur Yılı Etkinliklerimiz olduğunun altını çizmek isteriz.

Meslekte Onur Yılı Etkinliği, uzun yıllardır sürdürdüğümüz ve hayatını bu mesleğe adamış olan meslektaşlarımızın, hayat kargaşasında unuttukları zamanı hatırlatmak için düzenlenen bir etkinlik olduğunu söyleyebiliriz.

Mezuniyetten sonra hem mesleki hem de yaşamsal bir mücadelenin içerisine giriyoruz. Kendimize koyduğumuz hedefler, iş yaşamının getirdiği terminli işler derken seneler ardı ardına fark etmeden akıp geçiyor. Ve bu kargaşa içinde bizden bir sesin, size bu anı hatırlatan, tebrik eden, size saygınlık ve mutluluğu ileten bir mesaj ulaştırmasını istiyoruz.

Her yıl yaptığımız meslekte 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65. yıl kutlama etkinliklerini bu yıl, pandemi koşulları nedeniyle daha farklı bir yöntem ile yapmak istedik. Mevcut durumun yarattığı engellere rağmen, meslektaşlarımızın bu onurlu gününüzü hatırlatacak ve onurlandıracak olan çalışmalarımızı yapmak için gerekli hazırlıkları tamamladık.

Bu sene de 5’li yılları dolduran yaklaşık 6.000 üyemizin hepsine önce telefon ile ulaşıp tebrik etmek, daha sonra azami sağlık önlemlerini alarak üyelerimizi kapıda ziyaret ederek Şubemiz tarafından hazırlanan Onur Yılına Özel hediyelerimizi iletmek üzere planlamamızı yaptık.

Çoğumuzun evlere sığınmak zorunda kaldığı ya da iş yerlerinde kontrollü çalıştığı 2020 yılında kapınızdan sıcak bir kutlama ile en azından umudun ışığını sürekli kılmayı çok isteriz.

Üye İlişkileri Birimi olarak, mesleğini onuru ile sürdüren tüm meslektaşlarımızın bu önemli anında yanında olmak dileği ve heyecanıyla görüşmek üzere diyoruz…

MMO İstanbul Şubesi Üye İlişkileri Birimi