MMO İstanbul Şubesi'nde Demokrat Mühendisler Yeniden Görevde

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Şubat 2022

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şube’nin 35. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

13 Şubat Pazar günü Karaköy’de bulunan TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde, İbrahim M. Tataroğlu başkanlığındaki Mavi Liste adayları oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden Şube yönetimine seçildiler.

Pandemiye ilişkin gereken tüm tedbirlerin alındığı ve toplam 2628 mühendisin oy kullandığı seçimlerde Demokrat Makina Mühendisleri Mavi Liste 2403 oy alırken, Teknik Elemanlar Beyaz Liste ise 217 oy aldı.

“Bu Memleketin Okumuş İnsanları, Bu Ülkede Emekçilerin Yalnız Bırakıldığı Bir Ortamda Ülkenin Kaderine Sahip Çıktılar”

Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen İbrahim M. Tataroğlu, sandıkların açılmasının ardından yaptığı konuşmada Şube Genel Kurul ve Seçimine, pandemi şartlarına rağmen katılarak destek olan tüm meslektaşlarına teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi: ”Hep beraber çok zor bir dönemden geçtik. İstanbul’un ve Türkiye’nin dört bir yanında bu memleketin okumuş insanları, bu ülkede emekçilerin yalnız bırakıldığı bir ortamda bu ülkenin kaderine sahip çıktılar. Bu ortamda gelip bize destek veren, katılım sağlayan, odamızın mücadelesine omuz veren herkese teşekkür etmek istiyorum.

34. Dönem Yönetim Kuruluna, birlikte çalışma yürüttüğümüz tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, temsilciliklerimize, komisyonlarımıza, geçmiş dönem Şubemizin başkanlığını yapan, onların nezdinde tüm yönetim kurullarına ve yönetim kurulumuzu bir saniye bile olsa bu yolculukta asla yalnız bırakmayan sevgili çalışma arkadaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Biz bu dönem boyunca başımıza ne gelecek diye bekleyenlerden olmadık ve şunun sözünü veriyoruz 2022-2024 yılı çerçevesinde, umarız ki olmaz, ülkenin ve dünyanın başına hangi felaket gelirse gelsin, hiç kimseyi yalnız bırakmayacağız, hiçbir üyemizi yalnız bırakmayacağız, Türkiye’deki hiçbir emekçiyi, hiçbir kadını, hiçbir ezileni yalnız bırakmayacağız. MMO İstanbul Şubesi bu uğurda üstüne düşen bütün görevi yapacak.

Ben tekrar herkese çok teşekkür ediyorum ve hepinizi sevgi, saygı ve dostlukla selamlıyorum.

Yaşasın TMMOB!
Yaşasın TMMOB!”

MMO İstanbul Şube 35. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri

  1. İbrahim M. TATAROĞLU
  2. Seyfettin AVCI
  3. C. Ahmet AKÇAKAYA
  4. Aydan ADANIR USTA
  5. Ezgi KILIÇ
  6. Uğur AYKEN
  7. Elif SOYVURAL
  8. Ali Can ÖZALP
  9. Tülay BURSALIOĞLU
  10. İbrahim ZAFER
  11. Şeref PARLAK
  12. Yunus KÜÇÜKKELEPÇE
  13. Cemal BOLAT
  14. Serkan SEVAT