MMO İSTANBUL ŞUBESİNDE YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ocak 2018

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurul ve Seçimlerinden ezici farkla kazanan 33. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yaptı. 

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ve seçimlerinden ezici farkla ayrılan Demokrat Makina Mühendisleri 33. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Geçtiğimiz dönemde de Şube Başkanı Olan Battal Kılıç yeniden şube başkanlığına seçilirken Şube Başkanvekili Ali Haydar Karaçam, Şube Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu, Şube Saymanı C. Ahmet Akçakaya oldu.

Battal Kılıç toplantıda yaptığı konuşmasında;

Odalarımızı ve TMMOB`yi etkisizleştirmeye çalışan AKP İktidarına karşı Şube Genel Kurulu ve Seçimlerinde en iyi cevabın verildiğini, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza ve Demokrat Makina Mühendislerine, ayrıca ruhen ve kalben destek veren emek ve meslek örgütlerine, demokrat, devrimci ve sosyalist tüm kurumlara ve kamuoyuna teşekkür etmek istediğini ifade etti.

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBE 33. DÖNEM YÖNETİM KURULU

ASIL YÖNETİM KURULU

1- BATTAL KILIÇ                         - Yönetim Kurulu Başkanı                    

2- ALİ HAYDAR KARAÇAM       - Yönetim Kurulu Başkanvekili

3- İBRAHİM M. TATAROĞLU      - Yönetim Kurulu Sekreteri

4- C.AHMET AKÇAKAYA            - Yönetim Kurulu Saymanı       

5- AYDAN ADANIR                             

6- SEYFETTİN AVCI                             

7- CAFER YILDIZ                                

YEDEK YÖNETİM KURULU

1- ZEKAİ ŞAHİN

2- TUNCAY KORKMAZ

3- ELİF SOYVURAL

4- S. ECE ALTINIŞIK

5- GÜRCAN ALA

6- MERTKAN AKAY

7- E. ALKIM ERDÖNMEZ