MMO SANAYİ PORTALI AÇILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Temmuz 2018

Sanayi üzerine yaptığımız yoğun çalışmaları derleyen MMO Sanayi Portalı’nın yayın hayatına başladığını duyurmak isteriz.

Odamız tarafından yürütülen sanayiye ilişkin çalışma ve etkinlikler köklü bir geleneğe dayanmakta, bugün de tüm hızıyla devam etmektedir. Odamız,  toplum yararları doğrultusunda; ülkemiz sanayisinin ve mühendislik mesleğinin ulusal çıkarlara uygun yönde gelişmesini, yaygın inceleme ve araştırmalarla katkı sunmayı hedeflemektedir. Odamız bilimi, tekniği ve teknolojiyi izleme, yorumlama ve ülke çapında geliştirmeyi amaçlamakta, geçmiş çalışmalarından taşıdığı bilgi ve deneyimiyle birçok konuya ilişkin alternatif görüş ve öneriler ortaya koymaya çabalamaktadır.

Bu kapsamda sanayi üzerine yaptığımız yoğun çalışmaları derleyen MMO Sanayi Portalı’nın yayın hayatına başladığını duyurmak isteriz.

MMO web sitesi bünyesinde faaliyet gösterecek MMO Sanayi Portalı’ndaYayınlar, Etkinlikler ve Basın Açıklamalarından oluşan üç ana bölüm yer almaktadır.

Yayınlar bölümünde, aylık olarak düzenli yayınlanan sanayi analizleri, Odamızın 1970’lerden bu yana yayınladığı kitaplar ve geniş yelpazedeki içerikleriyle Oda raporları ve alan araştırmaları yer almaktadır.

Etkinlikler bölümünde ise, 1962’den bu yana ülkemiz sanayisinde önemli bir yeri olan TMMOB Sanayi Kongreleri ve Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirilen sempozyum ve paneller yer almaktadır.

MMO Sanayi Portalı’nda buluşmak üzere!

http://sanayi.mmo.org.tr/

Soru ve önerileriniz için iletişim adresimiz: http://sanayi.mmo.org.tr/iletisim/

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Sanayi Çalışma Grubu