Öğrenciler ve Sağlık Emekçileriyle Dayanışma İçin Koşuyoruz!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ekim 2020

8 Kasım 2020’de düzenlenecek olan İstanbul Maratonu’nda sağlık emekçileri ve öğrencilerle dayanışma için koşmaya var mısınız?

Tüm üyelerimizi eş zamanlı olarak kendi diledikleri parkurda, kendi diledikleri mesafede koşmaya, yürümeye çağırıyoruz. Hedefimiz 30 bin üyemizle, bir günde 30 bin kilometre!

İBB İstanbul Maratonu’nda koşan her bir üyemiz adına sağlık emekçilerimize 3 adet siperlik göndereceğiz. Maratona katılamayan üyelerimiz ise aidat yükümlülüklerini yerine getirerek, yine kendi adlarıyla sağlık emekçilerine 3 adet siperlikle dayanışma göstermiş olacaklar.

İsteyen üyelerimiz ise öğrencilerle eğitim dayanışması için verdiğimiz bağlantıya tıklayarak, bir öğrencimizin eğitimine destek olabilirler.

8 Kasım’da sağlık emekçileri ve öğrencilerimizle dayanışma için koşan üyelerimiz #DayanışmayaKoşuyorum ve #BizVarız etiketleri ile sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak kampanyamızı diğer üyelerimize duyurmamızda bizlere yardımcı olabilirler.

Aidat yükümlülüğünüzü yerine getirerek sağlık emekçilerimize destek olmak için lütfen buraya tıklayın.

Öğrencilerimizin eğitimine destek olmak için lütfen buraya tıklayın.