ONLINE PROJE DENETİMİNDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ekim 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin SMM Üyeleri için geliştirdiği Online Proje Denetimi’nde kredi kartı ile ödeme dönemi başladı.

SMM Üyelerinin; Mekanik Tesisat ve Araç Proje Mesleki denetimlerini portal üzerinden gerçekleştirebileceği uygulama ile; proje mesleki denetimi için harcanan zaman azalacak, kağıt israfından kurtulacak, proje hatalarında kolay düzeltmeler ve hızlı onaylar sağlanabilecek.

Mayıs ayı itibariyle uygulamaya konulan Online proje Denetimi ile üyeler, kendilerine tanımlanan sayfaya kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir, projelerini dijital platformlar üzerinden (wetransfer, dropbox) yollayabilir ve onay süreci tamamlandığında kredi kartı ödeme yapabilecekler.

SMM üyeleri portala dair soru ve sorunları için; portalın kullanımını anlatan tanıtım videosundan yararlanabilir ya da portaldaki "mesaj bırakın" butonuyla Oda’ya ulaşabilirler.