PANEL - 01.03.2006

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mart 2006

Kartal Sağlık Platformu ve Emek Platformu İstanbul Bileşenleri tarafından düzenlenen "HERKESE SAĞLIK, GÜVENLİK GELECEK" başlıklı panel 120 kişinin katılımı ile Kartal Salon Serenat'ta gerçekleştirildi.

Panelin açılışını ve sunumunu MMO İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Ali Aluç gerçekleştirirken, İstanbul Tabip Odası Yürütme Kururlu Üyesi Ali Çerkezoğlu, KESK Eğitim-Sen 5 Nolu Şube Sekreteri Cengiz Çınar ve MMO İstanbul Şube Yönetim Kururlu Üyesi Mustafa Şimşek de birer sunum yaptı.

Etkinlik dahilinde konuşmacılar Genel Sağlık Sigortası ve Sosyal Güvenlik Yasa Tasarılarının neler getirdiği, emekçilere ne gibi zararlı etkileri olacağı ve bu tasarının yasalaşmasına karşı neler yapılması gerektiği üstünde durdu. 120 kişinin katıldığı panel katılımcıların soruları ile sona ererken bu konuda duyarlılığın artırılması için çalışma yürütülmesinin ve birlikte mücadelenin önemine vurgu yapıldı.