Sanal Sergi Alanımız Haziran Ayı Boyunca Açık

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Haziran 2020

Sektör derneklerinin desteği, teknoloji sağlayıcı ve destekleyen firmaların katkılarıyla düzenlediğimiz Mekanik Tesisatta Dijital Dönüşüm Etkinliği için hazırladığımız sanal sergi alanı Haziran sonuna kadar açık.

Mekanik tesisat alanında dijitalleşme konusunun ele alındığı, dijital ortamda pek çok panele, eğitime ve webinara ev sahipliği yapan Mekanik Tesisatta Dijital Dönüşüm Etkinliği ve Sanal Sergi, 28-30 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sektör derneklerinin desteği, teknoloji sağlayıcı ve destekleyen firmaların katkılarıyla düzenlediğimiz ve toplam 13 oturumdan oluşan etkinlik, üç gün boyunca hem Zoom üzerinden hem de Facebook üzerinden canlı olarak yayınlandı ve 2.500’den fazla kişiye ulaştı.

Teknoloji sağlayıcımız Garage Atlas'ın katkılarıyla hazırladığımız sanal sergi alanı ise Haziran sonuna kadar ziyarete açık olacak. Sanal sergi alanımızı ziyaret etmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz: http://mmo.kim/9ece