TÜRKİYE’NİN ENERJİ GÖRÜNÜMÜ PANELİ YAPILACAK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mayıs 2019

Türkiye’nin Enerji Görünümü 2019 Etkinliği, 17 Mayıs 2019 tarihinde, MMO İstanbul Şubesi’nde Düzenlenecek!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası 2010 yılından bu yana, her iki yılda bir Türkiye’nin Enerji Görünümü adlı Oda raporunu yayınlamakta ve ara yıllarda kapsamlı bir sunum hazırlamaktadır. Bu sunumlardan sonuncusu, 2019 nisan ayında güncellenmiş; kaynaklar, dışa bağımlılık, elektrik üretimi ve daha birçok konu güncel verilerle, detaylı bir şekilde ele alınarak Türkiye’nin Enerji Görünümü Mayıs 2019 sunumu adıyla tamamlanmıştır.

Sunum, 17 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak olan Türkiye’nin Enerji Görünümü 2019 etkinliğinde, MMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz ve MMO Enerji Çalışma Grubu Üyesi Orhan Aytaç’ın katılımlarıyla yayınlanacaktır. Konuşmacılarımız, güncel verilere çok kısaca değindikten sonra elektrik enerjisi sektöründe son 1 senede yaşanan gelişmeler, kapasite mekanizması, yerli kömürden üretilen elektriğe sabit fiyatla alım garantisi verilmesi, çevre koruyucu yatırımları öteleme niyeti, YEKDEM’in amaç dışı kullanımı, YEKA’lar, enerji sektöründe alınan kredilerdeki sorunlar, Akdeniz’de doğal gaz aramaları konularında bilgi verecektir.

Mevcut durumun anlatılması ve eleştirisiyle yetinilmeyip, ülke ve toplum yararı doğrultusunda çözümler içeren önerilerin katılımcılarla paylaşılıp, bilgi alışverişine ve tartışmaya açılacağı panelimize katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Sunum, etkinliğin ardından web sitemizde de yayınlanacaktır.

Etkinlik kaydı için bağlantıya tıklayabilirsiniz: http://mmo.kim/ckw8