ÜMRANİYE İLÇE TEMSİLCİLİĞİ MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Eylül 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ümraniye İlçe Temsilciliği Meslekte 5-10-15 ve 20. Onur Yılı Etkinliği 25 Eylül 2019 tarihinde Dudullu OSB Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mühendislik Mesleğine 5. 10. 15. ve 20. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını Ümraniye İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Selçuk yaptı. Selçuk yaptığı açılış konuşmasında, bu zor günlerde bir araya gelebilmenin çok değerli olduğunu belirterek, “Mesleğimizin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı şu günlerde, birçok zorlukla mücadele etmeye çalışan meslektaşlarımız, diğer taraftan hızla değişen dünyaya ayak uydurabilmek adına yeni şeyler öğrenmek zorundadır. Bu nedenle Odamız, meslektaşlarımızın bilgi açığını kapatmak adına eğitim faaliyetleri düzenliyor, seminer, söyleşi ve atölyelerle meslektaşlarımızı destekliyor” dedi.

Açılış konuşmasının adından MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Haydar Karaçam söz aldı. Etkinliğe katılan üyelere teşekkürlerini sunan Karaçam, iklim değişikliğine karşı mücadele veren yeni nesil gençleri andıktan sonra 28 Eylül Cumartesi günü Çanakkale’de toplanacak olan TMMOB Danışma Kurulu ile ilgili duyuru yaptı. Karaçam, “Kaz Dağları başta olmak üzere, Türkiye’deki ve dünyadaki çevre düşmanı rantçı uygulamaların karşısında olduğumuzu bir kez daha haykıracağız” dedi. Karaçam konuşmasının devamında, Oda tarafından kamu yararı anlayışıyla yapılan asansör periyodik kontrollerinin son günlerde özel kuruluşlara devredildiği uygulamalara yönelik “Makina Mühendisleri Odası olarak her zaman kamu yararını savunacağız. Kendini halkçı olarak nitelendiren belediyelerin asansör periyodik kontrollerini kâr amacı güden şirketlere devredecek olması, burada yaşanabilecek olan can ve mal kayıplarında bu belediyeleri sorumlu kılmaktadır.” diye konuştu.

 

Karaçam’ın konuşmasının ardından söz alan MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu, Oda faaliyetlerinde yaşanan dijital dönüşümü ve gelecek dönem projelerini katılımcılarla paylaştı. Gün geçtikçe herkes için zamanın hızlandığını ifade eden Tataroğlu, “Oda olarak dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 uygulamalarında, üyelerimiz ve meslektaşlarımıza yol gösterici olabilmek amacıyla hizmetlerimizi geliştiriyor ve dijital dünyaya uyumlu hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. Etkinlik, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Etkinlik fotoğrafları için lütfen tıklayınız.