ÜMRANİYE’DE MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Ekim 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ümraniye Temsilciliği Meslekte Onur Yılı Etkinliği’ni 19 Ekim 2018 tarihinde Dudullu OSB konferans binasında gerçekleştirdi.

Mühendislik Mesleğine 5. 10. 15. ve 20. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşmasını MMO Kadıköy Temsilciliği Teknik Görevlisi Mehtap Öncel yaptı. Dudullu OSB Bölge Müdürü Murat Fırat’ın da katıldığı etkinlikte sanayi bölgelerinin MMO gibi kurularla işbirliği içerisinde olmasının önemini vurguladı ve katılımcıları tebrik etti.

Murat Fırat’ın konuşmasından sonra söz alan Ümraniye Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Selçuk ise mühendislik mesleğinde 5.10.15.20. yılını doldurmuş üyeleri selamlayarak; Üyelerimizle sadece öğretici etkinliklerde değil, bu tarz sosyal etkinliklerde bir araya gelmeyi çok önemsiyoruz. Burada olduğunuz ve mesleğimizi ileriye taşıdığınız için hepinize yürütme kurulum adına çok teşekkür ederim’’ dedi.

Özgür Selçuk’un konuşmasından sonra MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve MMO İstanbul Şube Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu söz aldı. Battal Kılıç, mesleğinde 5.10.15.20 yılını doldurmuş üyeleri kutlayarak teşekkürlerini iletti. Tataroğlu ise; Oda’nın 32. ve 33. Dönem’de neler yaptığını ve gelecek dönem projelerini sunumla katılımcılarla paylaştı.

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. MMO Ümraniye Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.