İŞ VE MÜHENDİS BİRİMİMİZ İŞ ARAYAN ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Aralık 2017

Makina Mühendisleri Odası İş Mühendis Birimi Sorumlusu Dilan Sural, 32. Dönem’de hayata geçirilen Makine Mobil uygulaması ile iş arayan üyelerin en güncel ilanları hızlı ve kolay bir şekilde takip edebileceklerini söyledi.

İş ve Mühendis Birimimiz Nedir? Ne Yapar?

Dilan Sural / Makina Mühendisi

Makina Mühendisleri Odası, yurt içi ve yurt dışında Makina, Endüstri, İşletme, Sanayi, Uçak, Havacılık, Uzay, Sistem, Makina Teknik Metot, İmalat-Üretim, Üretim Tekniği-Sistemleri, Mekatronik, Otomotiv ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğretimi yapan üniversitelerden mezun olarak diploma ve ruhsatname almış olan ve Türkiye sınırları içinde meslek ve sanatlarını uygulamaya yasal yetkili olarak mesleki çalışmalarına devam eden tüm mühendisleri içinde toplamaktadır.

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube İş ve Mühendis Birimi 2008 yılında, üyelerimizin iş arama süreçlerini hızlandırmak ve doğru işi bulmalarını sağlamak amacıyla, işverenlerle iş arayan mühendisleri buluşturan bir platform olarak kuruldu. Bugün gelinen noktada ise hem iş arayan üyelerimize danışmanlık yapmakta ve onları doğru yerlere yönlendirme görevini üstlenmekte hem de üyelerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini yakından takip ederek bu kapsamda çeşitli eğitim ve etkinler düzenlemektedir. İş Mühendis Birimi, doğru işe doğru özgeçmişi yönlendirerek sürecin hızlı ve hedeflere uygun şekilde işlemesini sağlamayı amaçlanmakta ve bunu yaparken herhangi bir maddi kazanç beklememektedir.

İş aramakta olan üyelerimiz, MMO İstanbul Şube’nin 32. Dönemde hayata geçirmiş olduğu “Makina Mobil” uygulamasını kullanarak en güncel iş ilanlarını hızlı ve kolay bir şekilde takip edebilirler. İstanbul Şube Üye İlişkileri Birimi ile İş Mühendis Birimi gerçekleştirdikleri ortak çalışmalarla, mezun olacak ya da yeni mezun olmuş üyelerimiz için etkili mülakat teknikleri, CV hazırlama teknikleri, iş ararken dikkat edilmesi gereken hususlar ve püf noktalar gibi söyleşi ve seminerler düzenleyerek alanında uzman eğitmenlerle üyeleri buluşturmaktadırlar.

Nasıl Başvuru Yaparım?

» Android için Google Play Store ve İOS (Apple) için App Store uygulama marketine girin ve arama alanına “Makina Mobil” yazarak uygulamayı telefonunuza yükleyin. Kullanıcı adı kısmına T.C. Numaranızı ve şifre giriş ekranına Oda Sicil Numaranızı yazarak Makina Mobil’e giriş yapın. Daha sonra uygulamamızda bulunan İş & Mühendis sekmesine tıklayarak aktif olan iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.

» Üyelerimiz, kendilerine uygun olduğunu düşündükleri ilanlara, ilan metninin altında bulunan “başvur” düğmesine dokunarak başvuru yapabilirler.

» Tarafımıza gelen CV’ler başvurunun yapıldığı İlanın yetkilisine iletilir ve değerlendirme süreci başlatılır.

» Üyeye, değerlendirme süreci tamamlandığında firma ve İş & Mühendis birimi tarafından gerekli dönüş sağlanır.