6. KAIZEN PAYLAŞIMLARI ETKİNLİĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Eylül 2019

Şubemizce düzenlenen Kaizen Paylaşımları Etkinliğimiz altıncı kez 21-22 Şubat 2020 tarihinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe projeleri ile katılmak isteyenler için başvurular başladı. 

21-22 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik kapsamında her kategoride başvuran KAIZEN çalışmaları arasından en iyi uygulamalar seçilecek. Seçilen Kaizen çalışmaları etkinlik boyunca Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde sergilenecek.

KAIZEN paylaşımları etkinliğine, ÜRETİM, HİZMET ve YAZILIM sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar başvuruda bulunabilir. Yapılan çalışmalar, üretim ve hizmet sektörlerinde ÖNCE-SONRA KAIZEN ve KOBETSU KAIZEN türlerinde; yazılım sektöründe ise ÖNCE-SONRA KAIZEN türünde olmak üzere farklı kategorilerde gerçekleştirilecek.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve başvuru için buraya tıklayınız.