ASANSÖR SEKTÖRÜ 18-20 EKİM'DE İZMİR’DE BULUŞUYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ekim 2018

Odamız ve Elektrik Mühendisleri Odası adına İzmir Şubeleri yürütücülüğünde 18-20 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Asansör Sempozyumu ve Sergisi öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan ve asansör sektörünün Türkiye’deki en önemli buluşmalarından biri olarak görülen Asansör Sempozyumu ve Sergisi öncesinde Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nde bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Gündüz’ün yanı sıra şubelerin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, sempozyuma ilişkin bilgilendirmede bulunan Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin, Odamız ve EMO’nun, kendi meslek alanlarını doğrudan ilgilendiren asansör sektörüne yönelik çalışmalarını her anlamda geliştirerek meslek, üye ve toplum yararı çerçevesinde yoğunlaştırdıklarını vurguladı. Asansör sektörü için önemli bir etkinlik olan Asansör Sempozyumu ve Sergisi’nin de bu doğrultuda “Tasarım ve Teknoloji” ana temasıyla düzenleneceğini ifade eden Yaşartekin, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan teknolojik gelişmeleri irdeleyerek, yasal düzenlemelerin ve standartların etkilerini sempozyumda tartışmayı hedefliyoruz. Sempozyum ile ülkemizde yaklaşık sayısı 300 bini bulan asansörlere ilişkin, ilgili sektörde üretim ve üretim sonrası süreçlerde yaşanan sorunlar ve bunların çözüm önerileri ortaya konulacaktır” diye konuştu. Sektörün önde gelen kuruluşlarını İzmir’de bir araya getirecek Asansör Sempozyumu’nda 10 oturumda 30 bildiri sunulacağını sözlerine ekleyen Yaşartekin, “Yakın gelecekte asansör sektörünün uluslararası ölçekteki en önemli etkinliklerinden birisi olma hedefiyle gerçekleştirilecek olan Asansör Sempozyumu’nda her zaman olduğu gibi firmalarımızın konuk olacağı sergimiz de yer alacak” dedi. EMO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Gündüz de, sektörü oluşturan firmalar, ilgili bakanlıklar, sektörel dernekler, akademisyenler, meslek odaları ve bu alanda görev yapan mühendis ve teknik elemanların yanı sıra asansörlü bina yöneticilerini ve konuya duyarlı yurttaşları sempozyuma katılmaya davet etti.

9. Asansör Sempozyumu ve Sergisi, 18-20 Ekim 2018 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek.