ASANSÖR SEMPOZYUMU İÇİN 20 DERNEK İLE BİR ARAYA GELİNDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Mayıs 2020

Odamız ve Elektrik Mühendisleri Odası tarafından İzmir Şubeleri yürütücülüğünde 15-17 Ekim 2020 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Asansör Sempozyumu hazırlıkları, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinin etkilerine rağmen yoğun şekilde devam ediyor. Daha etkin bir Sempozyum için 8 günde 20 derneğin temsilcileriyle toplantılar gerçekleştirilerek ortak akıl oluşturulmaya çalışılırken, bu yıl Inelex Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Asansör Sempozyumu ile daha yoğun katılımlı bir etkinlik düzenlenmesi hedefleniyor.

Yürütme Kurulu, ilk toplantılarında bir araya gelerek oluşturduğu temel çalışmaların ardından kişisel mesafenin korunabilmesi amacıyla üçüncü toplantısını zoom programı üzerinden gerçekleştirdi.

Bildiri gönderim tarihlerinin uzatıldığı toplantıda, özetlerin sempozyum sekretaryasına ulaştırılması için son tarih olarak 5 Haziran 2020 belirlendi. Bildiri göndermek isteyen yazarlar, “Bildiri Özet Formu" ile "Bildiri Yazım Kuralları ve Örnek Bildiri" şablonuna etkinliğin web sayfasından ulaşabilirler.

Sempozyumun yaygınlaştırılarak görüş ve önerilerin alınması amacıyla illerde bulunan sektör dernekleriyle ayrı ayrı toplantıların yapılmasına karar verilen toplantının ardından bir program oluşturularak görüşmelere başlandı.

Asansör Sempozyumu’nun, sektör temsilcilerinin görüş ve önerileri alınarak bir ortak akıl çerçevesinde gerçekleştirilmesi amacıyla Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda derneklerle randevular alınarak zoom programı üzerinde dernek temsilcileri, yürütme kurulu üyeleri ve etkinlik sekretaryasının katılımıyla toplantılar gerçekleştirildi.

Hazırlanan yoğun toplantı programı çerçevesinde, 13 Mayıs 2020 tarihinde Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği-EAYSAD toplantısı ile başladı ve sırasıyla Konya Asansör Ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği-KONAYDER toplantısı 14 Mayıs 2020, Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği-AYSAD toplantısı 15 Mayıs 2020, Tüm Asansör Sanayicileri ve İş Adamları Derneği -TASİAD ile Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayi İş Kadınları Derneği-AYSKAD toplantısı 18 Mayıs 2020, Bursa Asansör Sanayicileri Derneği – BURSAD, Denizli Asansör Montaj Bakım ve Tamir Malzemeleri Satıcıları Derneği–DENASDER ile Eskişehir Asansörcüler Derneği-ESASDER toplantısı 19 Mayıs 2020, Anadolu Asansörcüler Derneği–ANASDER, Kayseri Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği–KAYSAD; Kırıkkale Asansörcüler Derneği ile Malatya Asansörcüler Derneği toplantısı 20 Mayıs 2020,  Adana Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği –ADASİAD, Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri ve İşadamları Derneği–AKASDER, Gaziantep Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği –GAYSAD, Hatay Asansör be yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği–HATASDER, Güneydoğu Anadolu Asansörcüler Derneği–GÜNAYSAD, Mersin Asansörcüler Derneği toplantısı 21 Mayıs 2020 ve  Orta Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven İş İnsanları Derneği-OKASDER ile Doğu Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği-DOKAS toplantısı ise 22 Mayıs 2020 tarihlerinde düzenlendi.

Toplantılarda, asansör firmalarının çalışma koşulları ve sorunlarına ilişkin konuların sempozyumda ele alınması talep edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı çalışmaların ve asansör alanında yer alan derneklerin çalışmalarının gözden geçirilmesi için platformların oluşturulmasının önemine vurgu yapıldı. Sektörde faaliyet gösteren mühendis ve ara teknik elemanların eğitimine ağırlık verilmesi istenilen sempozyumda, ayrıca ülke genelinde yapılan eğitim ve laboratuvar çalışmalarının konunun taraflarınca anlatılması istenildi. Sektör olarak covid-19 küresel salgınına karşı alınması gereken önlemlerin ele alınması istenen sempozyum için katılımın artırılmasına yönelik görüşler dile getirildi.

Ülkemizde asansör alanındaki teknolojik yeniliklerin, uygulamaların ve bilginin paylaşıldığı en önemli platform olan Asansör Sempozyumu’na bildiri sunarak, atölye çalışması ve kurs düzenleyerek, konferans, söyleşi, açık oturum ve panel konuları önererek katkı ve katılımda bulunmanızı bekliyoruz.

1993 yılından beri sektörün tüm paydaşlarının yer aldığı ilk ve tek buluşma noktası olan Asansör Sempozyumu’nun, bu yıl 12. Uluslararası Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı-INELEX ile birlikte düzenlenmesi için protokol imzalandı.

Fuar ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

e-posta: contact form web: http://inelex.com Tel: 0232 463 86 21 Faks: 0232 463 86 23