AYS-KAD VE LİSELER İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Temmuz 2018

Şubemiz ile Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayi İş Kadınları Derneği (AYS-KAD), Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliğine yönelik 12 Temmuz 2018 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Selda Ünver ve Saymanı Ferda Yamanlar’ın yanı sıra AYS-KAD’dan, liselerden ve asansör sektöründen temsilciler katıldı. Toplantıda, liselerde asansör üzerine öğrencilere yönelik eğitimlere Şubemizin, AYS-KAD’ın ve sektör temsilcilerinin nasıl katkı sunabileceği, bu katkı çerçevesinde Şubemiz Uygulamalı Eğitim Merkezi’nin kullanımı gibi konular üzerinde duruldu. Toplantının ardından, toplantıya katılanlar Şubemiz Uygulamalı Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek merekzde bulunan asansör laboratuvarını gezdi ve Selda Ünver ile Ferda Yamanlar’dan bilgi aldı.