BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI 15 HAZİRAN’DA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Mayıs 2019

Şubemiz tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Makina, Endüstri, Mekatronik ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümleri Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması, 15 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Şubemiz tarafından her yıl düzenlenen ve çeşitli üniversitelerden son sınıf öğrencilerinin bitirme projeleri ile katıldıkları Üniversitelerarası Makina, Endüstri, Mekatronik ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümleri Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek. Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek sergi 10.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek. İzmir ve Manisa’da bulunan üniversitelerden öğrencilerin bitirme projeleriyle katılacakları sergi ve yarışma sonucunda dereceye girecek öğrencilere Şubemiz tarafından çeşitli ödüller verilecek.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.