BOWLING TURNUVASI BÜYÜK LİGİ GÖRDÜ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ocak 2019

Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen bowling turnuvasına üyelerimiz ve yakınları yoğun ilgi gösterdi.

Turnuva, 10 Ocak 2019 tarihinde Fame City’de yönetim kurulu üyelerimiz, şube çalışanlarımız, üyelerimiz ve yakınlarıyla birlikte toplamda 65 katılımcı ile gerçekleştirildi. Turnuva öncesinde komisyon üyesi Abdurrahman Atalar ısa bir konuşma yaparak Şubemiz adına katılımcılara teşekkür etti. Turnuva sonucunda en yüksek puan toplayan 5 oyuncuya Magro Good Food Restaurant’ta kahvaltı hediyesi verilirken, şampiyon olan takım oyuncularına da madalyaları sunuldu. Turnuvanın en yüksek puan toplayan oyuncusu, Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Teneler olurken, Teneler’in takımı da aynı zamanda turnuvanın şampiyonu oldu.