ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ KOMİSYONUMUZDAN ETKİNLİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ekim 2021

Şubemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Komisyonu, 4 Kasım 2021 tarihinde “Enerji Sistemleri ve Sürdürülebilir Gelecek” başlıklı bir etkinlik düzenleyecek.

Şubemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Komisyonu tarafından düzenlenecek ve Şubemizin Enerji Sistemleri Mühendisliği alanındaki faaliyetlerine dair bilgilendirme ile başlayacak olan etkinlik programında, “Girişimci Gözünden Sektör” başlıklı bir oturum ve “Enerji Yönetimi ve Verimli Tüketimin Önemi ve Çıktıları” başlıklı bir panel yer alıyor. Kokteyl ile sona erecek etkinlik, Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe makina.mmo.org.tr/Etkinlik/6960 adresinden kayıt olunabilecek.