GAZİEMİR’DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2018

Şubemiz tarafından, asansör bulunan apartmanların yöneticilerine ve mahalle muhtarlarına yönelik olarak yapılan bilgilendirme toplantılarının dördüncüsü Gaziemir’de gerçekleştirildi.

Şubemiz, apartman yöneticisi ve muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir toplantı da 14 Mart 2018 tarihinde Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıda Şubemiz Muayene Birimi Sorumlusu Çağlar Çimen ve Teknik Görevli Çiçek Şimşek Yıldız kontrollere ilişkin bilgilendirmede bulunurken, apartman yöneticisi ve muhtarlardan gelen sorulara da yanıt verdi. Toplantıya Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir’deki binaların üçte birinde asansör bulunduğuna dikkat çekerek, ilçe sakinlerini asansör kullanımı konusunda bilgilendirmek üzere bir kitapçık oluşturma doğrultusunda Şubemizden destek istedi.

Muhtar ve yöneticilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona eren toplantıya 60’tan fazla apartman yöneticisi ve muhtar katıldı.