HAVAALANLARI TERMİNAL VE İŞLETME BİNALARINDA PANDEMİ TEDBİRLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Temmuz 2020

İklimlendirme Teknik Kurulu'nun Covid-19 Pandemisi nedeniyle hazırladığı “Havaalanları Terminal ve İşletme Binalarında Pandemi Tedbirleri” metni, Kurulda yer alan on meslek kuruluşunun başkanlarının katılımıyla yapılan online basın toplantısı ile açıklandı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) bünyesinde oluşturduğumuz, iklimlendirme/tesisat, tesis yönetimi, klinik mikrobiyoloji kuruluşlarından oluşan ve hekim dostlarımızı kapsayan İklimlendirme Teknik Kurulu’nun yeni bir çalışmasını daha açıklıyoruz.

Daha önce açıkladığımız AVM’lerde Pandemi Tedbirleri; Otellerde Pandemi Tedbirleri; Karayolu Toplu Taşıma Araçlarında Pandemi TedbirleriOkullar ve Kreşlerde Pandemi Tedbirleri; Hastanelerin Klima ve Havalandırma Tesisatlarında Alınacak Önlemler; Ofislerde Pandemi Tedbirleri, Gar Binaları, Otobüs Terminalleri ve Deniz Ulaşım Yolcu Salonları Pandemi Tedbirleri; Mevcut Binalarda İklimlendirme Havalandırma Sistemlerinin İşletme ve Bakım Yönünden Alınması Gereken Genel Tedbirler Prosedürü ve Kapalı Alanların İklimlendirme Sistemlerinin Denetlenmesi ve Belgelendirilmesi; Endüstriyel Tesislerde Pandemi Tedbirleri çalışmalarının ardından hazırlanan Havaalanları Terminal ve İşletme Binalarında Pandemi Tedbirleri metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz