HİDROLİK PNÖMATİK SEKTÖRÜNÜN İZMİR BULUŞMASI 22-25 KASIM’DA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Kasım 2017

Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde düzenlenen 8. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Fuarı, 22-25 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde düzenlenecek olan 8. Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Fuarı (HPKON) öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirildi. 22-25 Kasım 2017 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek kongreye ilişkin bilgilendirme amacı taşıyan toplantıda ilk olarak Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin konuştu. Gacaner Ermin konuşmasında, kongrenin hazırlık çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirterek, “HPKON 2017, kolektif bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan, sektörün en önemli platformlarından biri olma özelliğini taşımaktadır. HPKON 2017; 19 düzenleme kurulu üyesi, 21 yürütme kurulu üyesi, 179 danışmanlar kurulu üyesi, 72 yazar, 27 kurs ve atölye çalışması için eğitmen, 26 yuvarlak masa-panel-konferans katılımcısı ve 3 kişilik kongre sekretaryası olmak üzere toplamda 325 kişinin katkısının yanı sıra fuar katılımcısı firma yetkilileri ve fuar organizasyon firması Hannover Fairs Turkey çalışanlarının emeği ile gerçekleştirilecektir” diye konuştu.  Kongreye paralel olarak düzenlenecek fuarda da 36 firmanın stantları ile yer alacağını söyleyen Gacaner Ermin, sektör bileşenlerini kongre ve fuara katılmaya davet etti.

Güniz Gacaner Ermin’in ardından söz alan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Müdürü Alexander Kühnel, Ege Bölgesi’nin, Türkiye sanayii için büyük önem ve anlam taşıdığını vurgularken, “HPKON, uluslararası ölçekte düzenlediğimiz fuarlarla Türkiye’nin ihracatına ve ekonomisine katkı sağlama vizyonuyla hayata geçirdiğimiz en önemli organizasyonlarımızdan biri. TMMOB Makina Mühendisleri Odası ve AKDER ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli işbirliğinin sektöre önemli ölçüde ivme kazandırmasını temenni ediyorum” dedi. Toplantıda son sözü alan HPKON Yürütme Kurulu Başkanı Semih Kumbasar ise yürütme kurulunca yapılan değerlendirmeler sonucunda 17 oturumda 45 bildiri sunumunun kongre programında yer aldığını belirtti. Kumbasar, kongre programında ayrıca 15 atölye çalışması, 5 yuvarlak masa toplantısı, 5 kurs ve 1 panelin yer aldığını sözlerine ekledi.