KAIZEN PAYLAŞIMLARI ETKİNLİĞİ TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Nisan 2021

Pandemi koşulları nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilen 7. Kaizen Paylaşımları Etkinliği büyük ilgi gördü.

Zoom uygulaması ve Şubemiz YouTube kanalı üzerinden yayımlanan ve 8-10 Nisan 2021 tarihlerinde üç gün boyunca devam eden etkinlikte katılımcılar proje sunumlarının yanı sıra konferans ve panelleri takip etme imkânı da buldu. Etkinlik, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu adına Fadime Gökkütük ve etkinlik organizasyonu adına Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özarı’nın konuşmaları ile başlarken, İnci GS Yuasa’dan Hirofumi Umetani’nin konuşmacı olarak katıldığı “Değişim & Kaizen & Gelecek” başlıklı açılış konferansı ile devam etti. Etkinlik süresince ayrıca JMA Consultants Inc.’den Yoshiaki Morita’nın konuşmacı olarak katıldığı “Gelecek, Kaizen ile Gelecek” başlıklı bir diğer konferans ve “Dünya Yıkılsa da Kaizen” başlıklı bir panel de gerçekleşti.

Etkinliği, Zoom uygulaması ve YouTube kanalı üzerinden yaklaşık 1.500 kişi takip etti.

7. Kaizen Paylaşımları Etkinliği’nin tüm oturumlarının kayıtlarını buraya tıklayarak Şubemiz YouTube kanalından izleyebilirsiniz.