KARABAĞLAR BELEDİYESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Kasım 2021

Şubemiz ile Karabağlar Belediyesi arasında, Şubemiz tarafından yapılacak teknik kontrollere ilişkin bir protokol imzalandı.

Şubemiz ile Karabağlar Belediyesi arasında, Hareket Engelli Yolcular İçin Koltuklu ve Eğimli Kaldırma Platformlarının ve Hareket Engelli İnsanların Kullanımı İçin Düşey Kaldırma Platformları ile Otoparklardaki Araç Kaldırma Platformu, Katlı Mekanik Otopark Sistemleri ve Araç Asansörlerinin Uygunluk Değerlendirmesi  konusunda 5 Kasım 2021 tarihinde bir protokol imzalandı. Karabağlar Belediyesi binasında imzalanan protokole, Şubemiz adına Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yalçın, Karabağlar Belediyesi adına ise Başkan Yardımcısı Deniz Dayangaç imza koydu.

Protokole göre, ilçede bulunan yapılardaki Hareket Engelli Yolcular İçin Koltuklu Ve Eğimli Kaldırma Platformlarının ve Hareket Engelli İnsanların Kullanımı İçin Düşey Kaldırma Platformları ile Otoparklardaki Araç Kaldırma Platformu, Katlı Mekanik Otopark Sistemleri ve Araç Asansörlerinin tescile esas kontrolleri, 31 Aralık 2024 tarihine kadar Şubemiz tarafından gerçekleştirilecek.