KOMİSYONUMUZDAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Nisan 2019

Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından 28 Nisan 2019 Pazar günü bir doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından 28 Nisan 2019 Pazar günü Aliağa Türkmenköy Şelalesi’ne bir doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüşümüze katılacak üye ve yakınlarının uygun bir ayakkabı, yedek kıyafet, yemek ve atıştırmalık yiyecek bulundurmalarını öneriyoruz. Tüm üyelerimizin ve yakınlarının katılımına açık olan yürüyüşe katılımda öncelik sırası dikkate alınırken, etkinlik bedeli 40 TL.’dir.

Yürüyüşe ilişkin bilgi ve başvuru için: (0232) 462 33 33 (Dâhili 263)