KOMİSYONUMUZDAN, “ROBOTLAR İŞİMİZİ ELİMİZDEN ALACAK MI” ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Ocak 2023

Şubemiz Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendisler Komisyonu tarafından “Robotlar İşimizi Elimizden Alacak mı?” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Ege Salonunda 8 Şubat 2023 tarihinde düzenlenecek olan etkinliğe, Çalışma Ekonomisti Dr. Arif Koşar konuşmacı olarak katılacak. Etkinlikte, “teknolojik yenilikler ve otomasyon toplam istihdamda bir azalmaya yol açma eğiliminde mi, değil mi”, “çalışma ya da ‘işin sonu’na mı geldik”, “teknolojik gelişmeler sonucunda işçi sınıfı küçülen ve giderek marjinal hale gelen bir toplumsal kategori mi” soruları teknoloji, emek ve gelecek çerçevesinde tartışılacak. Etkinlik, saat 19.30’da başlayacak.