KOROMUZ, İKİ YIL ARADAN SONRA DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Ocak 2022

Şubemiz Türk Halk Müziği korosu, iki yıllık bir aradan sonra “Hicaz’dan Garip Ayağı Türkülere” isimli konserle sahne aldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun bir süredir sahne alamayan Şubemiz THM Korosu, 10 Ocak 2022 tarihinde bir konser gerçekleştirdi. Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda gerçekleşen “Hicaz’dan Garip Ayağı Türkülere” isimli konserin başlangıcında bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yalçın, koronun konserlerine iki yıllık bir zorunlu ara verdiğini ifade ederek, “Koromuzun, bugünkü konseri ile Anadolu’nun kültürel birikiminin önemli parçalarından biri olan halk ozanlığı geleneğini yaşatma çabasına biraz olsun katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bugün geniş bir dönemin eserlerini kapsayan bir repertuvarla sahne alacak olan koromuza şimdiden Şubemiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Yalçın konuşmasında, üyelerimizi 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Şubemiz 31. Genel Kurul ve Seçimlerine davet etti.

Yalçın’ın konuşmasının ardından Şef Vildan Turan Akıncı yönetimindeki koro, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden türkülerle 2 saat boyunca sahnede kaldı. Konseri, yaklaşık 500 kişi izledi.