ODAMIZ 66 YAŞINDA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ekim 2020

Odamızın kuruluşunun 66. yıl dönümünde, meslek örgütümüzü var eden ve meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerimiz için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bir özgeçmiş kitapçığı hazırlayacak ve kendilerine Meslekte Onur Yılı plaketleri ile birlikte ileteceğiz.

Değerli Üyelerimiz,

Her yıl düzenlediğimiz ve siz üyelerimizle buluştuğumuz Geleneksel Oda Kuruluş Yıl Dönümü Gecemiz, bu yıl pandemi koşulları dolayısıyla gerçekleştirilemeyecektir. Ancak Odamızın kuruluşunun 66. yıl dönümünde, meslek örgütümüzü var eden ve meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerimiz için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bir özgeçmiş kitapçığı hazırlayacak ve kendilerine Meslekte Onur Yılı plaketleri ile birlikte ileteceğiz.

Bu çerçevede, meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını doldurarak plaket almaya hak kazanan üyelerimizin isimlerini ve Oda Sicil Numaralarını aşağıda yayımlıyoruz. Listede adı bulunmayan üyelerimizin Şubemizle iletişime geçmelerini önemle rica ederiz.

Bu vesileyle, meslekte onur yıllarını dolduran üyelerimizi MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu olarak saygıyla selamlıyor, daha nice üretken seneler diliyoruz.

İrtibat: (0232) 462 33 33 / 243-204

Şube Yönetim Kurulu

 

(Not: Kitapçıkta yayımlanmak üzere, aşağıda yer alan "özgeçmiş formu"nu doldurarak, 1 adet vesikalık fotoğrafınızla birlikte en geç 23 Ekim 2020 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Şubemize elden, posta ya da e-posta yoluyla iletmenizi önemle rica ederiz.)

Özgeçmiş Formu İçin buraya tıklayınız