ODAMIZDAN YENİ COVID TEDBİRİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ağustos 2021

Odamız, Covid-19 pandemisine karşı üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla yeni önlemler aldı.

Covid-19 pandemisi, dünyada ve Türkiye’de yaklaşık 1,5 yıldan bu yana devam ederken son dönemde dünya genelinde aşılama çalışmalarının hızlanması ve yaygınlaşması ile pandemide yeni bir evreye adım atıldı. Buna bağlı olarak Eylül ayında Odamız genelinde tüm birimlerde yüz yüze hizmet erilmeye başlanacak. Bu çerçevede, Odamız Yönetim Kurulu tarafından Oda binalarına girişlere yönelik bazı tedbir kararları alındı. Buna göre, 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren Şube binamıza gelecek olan tüm üye ve ziyaretçilerimizden aşı kartına sahip olmaları veya son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucunu ya da 6 ay içinde Covid-19 geçirdiğini beyan etmeleri gerekecek. Söz konusu şartları sağlamayan üyelerimize yönelik hizmetlerimiz ise online olarak devam edecek.