ODAMIZIN 63. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ÇEŞME’DE KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Aralık 2017

Odamızın 63 kuruluş yıl dönümü, Çeşme’de gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı. 

Odamızın 63. Kuruluş yıl dönümü Çeşme Altın Yunus Otel`de düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinlik kapsamında meslekte 25., 40. ve 50. onur yıllarını kutlayan Şubemiz üyelerine plaketlerinin takdim edilmesinin yanı sıra bir de gala yemeği gerçekleşti. Düzenlenen plaket töreninde, onur yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri yakınlarının da katılımıyla verilirken, burada kısa bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin, üyelerimize Oda ve Şube çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Etkinlik, geleneksel gala yemeği ile devam etti. 500’den fazla üyemiz ve yakınlarının katıldığı gala yemeğinde bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin, Türkiye’nin ve çocukların geleceği açısından laik eğitimin önemini vurgularken, “Çocuklarımıza, yüksek kalitede laik eğitimin verilmesi, kafalarının yoz düşünceler ile doldurulmaması gerektiğini önemsiyor, eğitimlerinin bilim ve teknolojinin üretilmesi yolunda yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi. Kadınların da her türlü baskı ve şiddete karşı direndiğini ifade eden Gacaner Ermin, sözlerini “Barış akademisyenleri için, tutuklu gazeteciler için, KHK'larla atılanlar için, seçilmişler için, çevre için, kadınlar için, hayır tutukluları için, Ankara ve Suruç için, Nuriye ve Semih için, herkes için adalet istiyor ve OHAL'e hayır diyoruz” ifadeleriyle tamamladı.  Gacaner Ermin’in konuşmasının ardından gece, Grup Son Dakika’nın seslendirdiği şarkılar ile devam etti.