ÖĞRENCİLERE ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN KULLANIMI EĞİTİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ekim 2018

Şubemiz ve Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yürütücülüğünde devam eden Asansör Sempozyumu ve Sergisi’nin ilk gününde öğrencilere, asansör ve yürüyen merdiven kullanımı eğitimi verildi.

18-20 Ekim tarihleri arasında Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen Asansör Sempozyumu ve Sergisi kapsamında, ilköğretim 3. sınıf öğrencilerini asansör ve yürüyen merdiven kullanımı konularında bilinçlendirmek amacıyla “Asansör ve Yürüyen Merdiven/Bantların Güvenli Kullanımı Eğitimi” gerçekleştirildi. EMO İzmir Şubesi Asansör Komisyonu Üyesi Bülent Çarşıbaşı tarafından verilen eğitimde,  21. Yüzyıl Karşıyaka Koleji öğrencilerine ilk olarak asansör ve yürüyen merdivenlerin kullanımı sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenlere ilişkin bir film izletilirken, filmin ardından Bülent Çarşıbaşı tarafından öğrencilere mini bir sınav yapıldı. Çarşıbaşı, soru-cevap bölümünün ardından öğrencilere Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nin yürüyen merdivenlerinde, bu merdivenlerin kullanımına dair pratik bir eğitim verdi. Eğitimin sonunda öğrencilere “Güvenli Kullanıcı Sertifikası” sunuldu.