OKULLARDA İÇ HAVA KALİTESİ ÇALIŞTAYI 6 NİSAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Nisan 2018

İSKİD tarafından 6 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Okullarda İç Hava Kalitesi Çalıştayı’na Şubemiz de katılım sağladı.

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) tarafından 6 Nisan 2018 tarihinde Okullarda İç Hava Kalitesi Çalıştayı gerçekleştirildi. Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılan çalıştaya Şubemiz de katılım sağladı. Okullarda iç hava kalitesinin önemine vurgu yapmak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen çalıştayda, daha önce TESKON 2015 kapsamında Şubemiz tarafından gerçekleştirilen okullarda iç hava kalitesinin yükseltilmesi doğrultusundaki çalışmanın Türkiye geneline yayılıp nasıl daha ileri aşamaya taşınabileceği gibi konular üzerinde duruldu. Çalıştaya; Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı (ISKAV) temsilcileri de katıldı.