ONUR YILLARINI DOLDURAN ÜYELERİMİZE PLAKETLERİ SUNULDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Aralık 2019

Şubemiz tarafından 27 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenle meslekte 25., 40., 50. ve 60. yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri sunuldu.

Meslekte 25., 40., 50. ve 60. yıllarını dolduran üyelerimize, Şubemiz tarafından Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleştirilen törenle plaketleri takdim edildi. 7 Aralık 2019 tarihinde Kuşadası Sealight Resort Hotel’de düzenlenen törene katılamayan üyelerimiz için düzenlenen ve üyelerimizin yakınlarının da katıldığı plaket töreninde Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin bir konuşma yaptı. Yaşartekin konuşmasında, onur yıllarını kutlayan üyelerin, Şube ve Oda çalışmalarının gelişmesinde büyük pay sahibi olduklarının belirterek, “İzmir Şubemiz olarak 65. yılını kutladığımız odamızın, bugünlere ulaşmasında sizlerin verdiği katkı, özveri ve emek yadsınamaz. Şahsım ve odam adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de şubemizin çalışmalarına katkı koyacağınıza, bizlerle birlikte yan yana mücadele edeceğinize inanıyorum” dedi. Yaşartekin’in konuşmasının ardından, onur yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve geçmiş dönem şube yönetim kurulu başkanlarımız tarafından takdim edildi.