RENKLİ SÖYLEŞİLER 5 VE 12 EKİM’DE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Ekim 2020

Şubemiz Kadın Mühendisler Komisyonu tarafından düzenlenen Renkli Söyleşiler’in dokuzuncusu “Mobbing ve Taciz” başlığıyla 5 Ekim 2020 tarihinde, “Mobbing ve Yasal Haklarımız” başlığıyla ise 12 Ekim 2020 tarihinde iki bölüm halinde gerçekleşecek.

 

Çevrimiçi olarak 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek olan söyleşilerin ilkine Türk Psikologlar Derneği’nden Psikolog Nilay Abanık ve Psikolog Suna Alpaslan konuşmacı olarak katılırken, söyleşi saat 20.00’de başlayacak. 12 Ekim Pazartesi yine çevrimiçi olarak gerçekleşecek “Mobbing ve Yasal Haklarımız” başlıklı söyleşiye ise Psikolog Nilay Abanık ve Psikolog Suna Alpaslan’ın yanı sıra Avukat Önder Demir konuşmacı olarak katılacak.

Söyleşilere, aşağıdaki adreslerden kayıt yapılarak katılım sağlanabilecek:

Mobbing ve Taciz: https://makina.mmo.org.tr/egitim/4866

Mobbing ve Yasal Haklarımız: https://makina.mmo.org.tr/egitim/4867