RENKLİ SÖYLEŞİLER’İN DÖRDÜNCÜSÜ 13 ŞUBAT’TA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Ocak 2019

Şubemiz Kadın Mühendisler Komisyonu tarafından düzenlenen Renkli Söyleşiler’in dördüncüsü “Yakından Geçen Mülteci Öyküler” başlığıyla 13 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Marmara Salonu’nda gerçekleşecek olan söyleşide, kolektif bir çabanın ürünü olan ve 8 kadın yazara ait 20 öyküden oluşan Yakından Geçen Mülteci Öyküler kitabından yola çıkılarak mültecilik kavramı üzerinde durulacak. Kitabı derleyen Handan Gökçek ve kitapta öyküleri yer alan yazarlar tarafından bir sunum ve söyleşinin gerçekleştirileceği ve katılımın ücretsiz-herkese açık olduğu etkinlik, saat 19.00’da başlayacak.