SEÇİMLERİMİZ, SOSYAL ETKİNLİKLERLE İÇ İÇE GERÇEKLEŞECEK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2022

Şubemizin 31. Dönem Yönetim Kurulu Seçimleri kapsamında 13 Şubat Pazar günü oy kullanmaya gelen üyelerimiz ve yakınları için çeşitli sosyal etkinlikler gerçekleşecek.

Şube Yönetim Kurulu seçimlerimiz, daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de bir yandan katılımcılık ilkesini gözetirken bir yandan da zengin bir içerikle üyelerimize sosyal etkinliklere katılma imkânı sunacak. Bu kapsamda gün içinde hem çocuklar hem de yetişkinler için “7’den 70’e Masallar” başlıklı bir masal dinletisi, Şubemiz Klasik Türk Müziği ve Türk Halk Müziği korolarının ortak emekleri ile ortaya çıkan “Korolarımızdan İzmir Ezgileri” başlıklı mini konserve Üyemiz Aylin Telef ile Ayşegül Çetinkalp’in Maramureş kentinde çektikleri fotoğraflara dair sunumlarını içeren “Maramureş Masalı” başlıklı etkinlikler gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi, seçimlerimize katılarak hem birlikte yönetme ilkemizin, katılımcılığın gereğini yerine getirmeye hem de yakınlarıyla birlikte iyi vakit geçirmeye davet ediyoruz.