ŞUBE KOORDİNASYON KURULUMUZ TOPLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Şubat 2019

Şubemiz 29. Çalışma Dönemi’nin üçüncü Koordinasyon Kurulu toplantısı 12 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşti.

Her dört ayda bir toplanarak Şube çalışmalarının değerlendirildiği ve gelecek dört aylık sürecin çalışma plan ve hedeflerinin oluşturulduğu Şube Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleşti. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İl-İlçe ve İşyeri Temsilcileri, Oda organlarında ve uzmanlık komisyonlarında görev alan üyeler, Oda Delegeleri  ile Şube Teknik Görevlilerinden oluşan Şube Koordinasyon Kurulu toplantısını Mehmet Özsakarya (Başkan) ve Cevdet Şener’den (Yazman) oluşan divan yönetti.  Toplantının açılış konuşmasını yapan  Şubemiz Başkanı Yüksel Yaşartekin, ülke gündemini değerlendirdi. Konuşmasında yaşanmakta olan ekonomik krizin yanı sıra yaklaşan yerel seçimlere değinen Yaşartekin, “Bu süreçte bağlamda hepimize düşen görev, tercihin, kent suçlarına karşı duracak, halkçı ve katılımcı, karar alma süreçlerinde kent sakinlerinin yanı sıra meslek örgütlerinin ve demokratik kitle örgütlerinin seslerine kulak veren yerel yöneticilerden yana yapılması çağrısını yükseltmektir” dedi. Ardından Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Selda Ünver tarafından dört aylık sürede yapılan çalışmalar özetlendi. Sonrasında söz alan kurul üyeleri, ülke gündemine ve Oda çalışmalarına dair görüş ve önerilerini paylaştılar.