ŞUBEMİZDEN GÖRSEL DÜŞÜNME METODU İLE PROBLEM ÇÖZME ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Mayıs 2019

Şubemiz tarafından 27 Mayıs 2019 tarihinde Görsel Düşünme Metodu İle Problem Çözme etkinliği gerçekleştirilecek.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Goh Ai Yat eğitmenliğinde ve Mak. Müh. Altınay Tunalı kolaylaştırıcılığında gerçekleşecek etkinlik saat 19.00’da başlayacak ve tüm üyelerimizin katılımına açık olacak.

 

Goh Ai Yat ve etkinliğe ilişkin bilgi:

Goh Ai Yat, girişimci, akademisyen, görsel düşünme eğitmeni, iş yaşamı koçu, hikaye anlatıcı, ressam.

Eski bir bankacı olan Ai Yat, görsel düşünme ve yöneticilerin günümüz mücadeleci dünyasının gerisinde kalmamaları için kişisel gelişim programları yürütüyor.

Verdiği eğitimlerden bazıları: Girişimci Müdür, Engellerle Büyümek, Her Şey İşle İlgili- Evril ya da Kaybol, Yaratıcılık ve İnovasyon-Kurallar Değişti!

Ayrıca, Royal Melbourne Institute of Technology’de Girişimcilik Prosesi ve Girişimci Kuruluşlar derslerini, Australian Institute of Business’da Girişimcilik ve Finans derslerini yürütmüştür. Halen Royal Melbourne Institute of Technology’de Girişimcilik, İnovasyon ve Dizayn derslerini vermektedir.

”Peçetenin Arkası-Resimlerle Problem Çözme” kitabı, 2008 yılında Amazon’da en çok satan 5. kitap olmuştur. Ai Yat bu öğretinin Asya’daki ilk usta öğreticisi olma ayrıcalığına sahiptir.Bu öğreti, iş yaşamında karşılaştığımız problemlerin basit şekiller çizilerek görsel olarak algılanması sonucunda, problemlerin netleşerek sorunların çok daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüldüğünü savunmaktadır.

Katılım için; http://bit.ly/2E8lwxK