ŞUBEMİZDEN ÖĞRENCİLERE ODA VE MESLEK BİLGİLENDİRMESİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Aralık 2020

Şubemiz Yönetim Kurulu tarafından, faaliyet alanımızda bulunan üniversitelerdeki ilgili bölümlerin 1. sınıf öğrencilerine yönelik online olarak Oda ve meslek tanıtımı gerçekleştiriliyor.

Şubemiz etkinlik alanındaki üniversitelerle sürdürülen iş birliğinin bir parçası olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik “Mühendisliğe Giriş” derslerine katılım kapsamında, ilgili bölümlere mesleği ve Odamızı tanıtıcı sunumlar düzenlenmeye başlandı.

Bu kapsamda Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Teneler, 3 Aralık 2020 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Makina Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi 80 kişinin, 8 Aralık 2020 tarihinde ise İYTE Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi 31 kişinin katıldığı derslerde “Mühendislik, Etik ve Mesleki Birlik” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Sunumda, öğrenci üyelik ve Öğrenci Üye Komisyonu faaliyetleri hakkında da bilgi paylaşılarak, öğrencilerin Oda ve şube bünyesindeki çalışma ve etkinliklere katılmalarının önemi vurgulandı.

Önümüzdeki haftalarda diğer üniversitelerde de benzer tanıtım sunumlarına devam edilecek.