TESKON 2019 YÜRÜTME KURULU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Temmuz 2018

17-20 Nisan 2019 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan 14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi için oluşturulan Yürütme Kurulu 30 Haziran 2018 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Teskon 2019 Yürütme Kurulu ilk toplantısı İzmir, İstanbul ve Antalya’dan 16 üyenin katılımı ile Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Gediz Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Yürütme Kurulu Başkanı olarak Prof. Dr. Ali Güngör görevlendirildi. İlk çağrı broşürü, seminer, sempozyum içerikleri hakkında görüşen Yürütme Kurulu Üyeleri, Danışmanlar Kurulu Üyelerinin belirlenerek görüş ve önerilerini yazılı almak için çalışma yapılmasına karar verdi.

Teskon 2019 için görüş ve önerilerini almak üzere destekleyen sektörel kuruluşların yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul’da toplantı yapılması amacıyla program oluşturuldu.

Ön Çalışma Grubu ve Düzenleme Kurulu tarafından 2019 yılında düzenlenecek Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresinin ana teması “Mekanik Tesisatta Gerçekler ve Gelecek” olarak belirlenmişti. Yürütme Kurulu Toplantısında ana temaya uygun kongre programında yer alacak etkinlikler hakkında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Ayrıca toplantıda ilk çağrı broşüründe yer alacak bildiri hazırlama tarihi aşağıdaki şekilde oluşturuldu:

1 Ekim 2018        Bildiri özetlerinin kongre sekretaryasına gönderilmesi

2 Kasım 2018      Bildiri özetlerinin değerlendirilmesi ve yazarlarına sonucun iletilmesi

14 Ocak 2019     Tam metin bildirilerin kongre sekretaryasına gönderilmesi

18 Şubat 2019    Bildirilerin değerlendirilmesi ve yazarlara sonucun iletilmesi