THM KOROMUZDAN TÜRKÜ GECESİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Şubat 2019

Şubemiz Türk Halk Müziği Korosu, “Sazın Sözün Sultanları: Halk Ozanları” konseriyle sahne aldı.

Şubemiz bünyesinde 11 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu 4 Şubat 2019 tarihinde “Sazın Sözün Sultanları: Halk Ozanları” konseriyle sahne aldı. Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda düzenlenen ve Türk Halk Müziği sanatçısı Hikmet Tosun’un da konuk sanatçı olarak katıldığı konser öncesinde Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Selda Ünver bir konuşma yaptı. Ünver konuşmasında, koronun konseri ile Anadolu’nun kültürel birikiminin önemli parçalarından biri olan halk ozanlığı geleneğini yaşatma çabasına biraz olsun katkıda bulunmayı amaçladığını ifade ederek, konuk sanatçı Hikmet Tosun’a ve izleyicilere katılımlarında dolayı teşekkür etti.

Ünver’in konuşmasının ardından Şef Vildan Turan yönetimindeki koro Neşet Ertaş’tan Aşık Hatayi’ye dek geniş bir repertuar ile sahne aldı. Türk Halk Müziği sanatçısı Hikmet Tosun da konserin ikinci bölümünde sahne alarak, yaklaşık 700 izleyiciye keyifli bir akşam yaşattı.